CHARLIE CHIU'S RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charlie Chiu's Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 20:50 Heb 3 uur gewacht op eten wat nooit is aangekomen.
15 mei 2024 om 22:06 Bezorging duurde belachelijk lang en de kwaliteit van het eten is zwaar achteruit gegaan. Heel jammer.
15 mei 2024 om 8:08 Lekker snel bezorgd, eten was perfect op temperatuur, vriendelijke bezorger.
15 mei 2024 om 0:30 Bezorgtijd werd telkens aangepast, totdat het bijna 1,5 uur duurde. Frietjes waren prima en warm, de broodjes hadden niet dezelfde hoeveelheid vulling als de vorige keer. Prijs/kwaliteit was niet oke.
3 mei 2024 om 15:24 Heerlijk eten, aardige bezorger, prima bezorgtijd
28 apr 2024 om 19:47 We hebben erg lang moeten wachten en dit is al de zoveelste keer…. En het was niet echt warm
20 apr 2024 om 22:20 Het was wel jammer, dat het niet lekker warm was
4 apr 2024 om 19:17 was voor herhaling goed warm
31 mrt 2024 om 22:22 Heel goed en snel
11 mrt 2024 om 9:53 BROODJES WAREN GEWOON KOUD BIJ AANKOMST ,OOK HET VLEES WAS HAAS NIKS HEEL VEEL GROENTEN , MAAR WAAR HET MIJ OM GAAT HET WAS KOUD EN DAT VIND IK NIET KUNNEN VRIENDEN ,DIT IS GEEN KLACHT HOOR , MAAR WEL GEWOON KOUDEN BROODJES 2 KEER .
10 mrt 2024 om 21:14 Ik heb letterlijk 2 uur zitten wachten op mijn eten , het eten zelf was weer heerlie
8 mrt 2024 om 15:43 De verpakking is een stuk kleiner die ik vandaag kreeg heb eerder deze week besteld en die was groter terwijl ik exact hetzelfde heb besteld..